Follow me on Twitter RSS FEED

Dah Tak Tahan Lagi!!!

Posted in


Dah tak tahan lagi!!! Asyik2 orang ajak men futsal tapi aku terpaksa menolak...
Gara2 takde kasut futsal...huhuhu Dalam hati ni...sape je yang tau... Hati memberontak
nak ikot men sama.. Dah lama gler kan aku 'menyepi'..huhuhu Tak bleh jadi nih!!

Minggu lepas...hari Jumaat jugak.. Dah plan nak gi 'kontan' lepas solat Jumaat.. 
Sebab nak cari kasut futsal... Tapi ujan mula turun n lebat sebaik saja sampai umah....huhuhu
Then secara tak disangka2...demam mula 'melanda' diriku..sob3~~~
Maka niat baik itu aku tangguhkan dulu..

Then untuk minggu ni.. Since takde kelas after Jumaat.. Cuaca pon elok.. Apa lagi..
Kontan destinasi yang kutujui... Jenuh aku cari Al-Ikhsan yang dekat2 dengan ECM tuh..
tapi tak ingat belah mana.. Malas nak masuk yang dalam ECM tuh..

Sempat gak gi Kompleks Teruntum & Kuantan Parade..tapi kasut2 futsal 
kat sana tak lawo n takde yang berjaya menambat hatiku.. huhuhu
Then patah balik.. Menuju ke Al-Ikhsan yang dekat Mega Mall tu..tapi silap amik jalan
plak..ngekss btol aku petang nih! Tapi rezeki tu ada..tak semena2 jumpa Al-Ikhsan yang
aku cari awal2 tu...

Usha punya usha..rembat la sepasang kasut futsal petang ni..huhuhu 
Nak angkat yang brand Umbro kaler putih/gold tuh..sekali takde saiz 7UK.. 
Yang ada 8UK jer paling kecik... tapi cam longgar la plak ngan kaki aku... 
Padahal kasut biasa memang pakai saiz 8 pon sebelom2 ni.. 
Untuk futsal or bola..aku lagi prefer ketat la..baru best nak shoot!! ahahhahaha



(kalo tak..kasut ni la yang aku wat balik tadi...)

Then terpaksa la rembat brand Lotto... Lotto pon Lotto lah... Janji dapat kaler putih/gold...Aku suka!
Harga takde la mahal mana pon.. OK la untuk aku yang baru2 nak aktif balik ni kan..
Beli mahal2..tapi tak turun men..watpe.. Contohnya boots Topper aku tuh.. Seb baik murah je 
beli ari tu.. 2x je pakai n men.. hampeh~~  Harap2 yang futsal ni berbaloi la.. Sebab
aku pon memang niat nak aktif balik sem nih! huhuhu

Ni dia kasut futsal Lotto aku tuh... Takde la lawo mana pon kan..? Tapi ok la di mata
aku.. Aku yang nak pakai n men.. Bukan korang.. Lantak la mahal murah..Cantik ke tak pon..



(cam sama je kan ngan yang atas tuh?? aku pon terconfuse gak tadi..)


Saje aku cari kaler putih/gold...sebab nak match kan dengan boot aku yang dulu tuh..
Now dua2 kaler putih/gold..eheheheh



(suka gler ngan kaler kasut nih! cam Adidas Predator putih/gold pon ade..hihih)


Bila dah ada duit ckit.. Dah keje ke..lau still active.. Nak jugak rembat Adidas...
Tak bleh btol aku tengok boot2 kaler putih nih..nak2 plak ade campor2 gold ckit...haish~~


Dapat cam yang ni ke...





Yang ni ke... kan..




Dah2..takleh layan sangat2...ti tak pasal2 ngidam~~ huhuh

p/s : dh lm tk trik 140km/j g kontan..puas ati td..moto aku still power..vroom2~~


Jom BERFUTSAL ini malam~~~



3 comments:

!! AkU sKaNdAl !! said...

wahhhh..cun kasut weyh..heheh..

-JuvItArs- said...

cey2..pndai la cik aku skandal ni amik ati.. bleh la lwn team buah ati awk ms fmly day nnt..muahhahah

!! AkU sKaNdAl !! said...

haha..tp cun kowt kombinasi warna tu..lawan la..buah hati i tu hebat oke..muahaha..

Post a Comment

Nak komen eyh..?? Sila lah...heheheh